Klanten & aanbevelingen

Slim dat je kijkt naar wat anderen vinden van mijn werk. Ik kan het nog zo leuk vertellen: de praktijk wijst uit of ik waarmaak wat ik zeg.

 

Wie mocht creatiefschrijven.net helpen?

Onderstaand een aantal klanten voor wie ik schrijf-, vertaal-, of meedenkwerk deed (of nog steeds doe).

AanZee Booking Ellessy  Kluitman

gemeente_alkmaar softhouse vierkant_logo VillaXL ze

zelfbouwmarkt ShirtIlove_smallphilips nacoshop Logo-uitkijkpost

DNA vakantieboulevard

 

 

Wat vinden anderen van creatiefschrijven.net?

Mijn bedrijf bestaat sinds 2009. Ik ben fulltime voor mezelf gaan werken in 2015. Na drie maanden had ik een luxeprobleem: ik had te veel werk. Het kan dus zijn dat ik een project vanwege drukte niet aan kan nemen. Ik zoek dan naar een oplossing binnen mijn netwerk. Volgens één opdrachtgever ‘maak’ ik altijd tijd. Nu is tijd niet maakbaar, maar flexibel ben ik wel. Ik zie het fenomeen ‘het werk komt naar me toe’ als bevestiging dat ik goed ben ik wat ik doe.

Wil je meer van anderen horen, dan kun je hieronder enkele reacties lezen.

 

Robin van Nierop, Enterprise Support Supervisor @ LinkedIn Talent Solutions

“Creative and an expert when it comes to language knowledge, that’s how I got to know Maresa. As a content manager, I was always happy when Maresa accepted one more contract with us, since the quality of her work is consistent, always on time and interesting to read. Maresa can write about anything and always manages to change the angle just a little bit so that articles never come across generic or boring. Highly recommended (and thanks again Maresa for your great work!)

 

Suzanne Buis, auteur

“Maresa Jacobse is een creatieve geest die op topsnelheid originele oplossingen en (groei)mogelijkheden bedenkt bij je plan of project. Een fijne sparringpartner, met bovendien geweldige kennis van de Nederlandse taal. Voor mij een ideale manuscriptlezer, die op meerdere niveaus nuttige aanbevelingen kan doen. Ik ben heel blij met het kritische leesrapport dat ze onlangs voor me maakte. Maresa Jacobse inhuren is wat mij betreft zeker een aanrader.”

 

Dick Hakkenbroek, eigenaar/directeur Aan Zee Vakantiehuizen en VillaXL, oprichter Belvilla

“Maresa heb ik leren kennen als een zeer gemotiveerde en uiterst vriendelijke collega. Altijd stond zij klaar om met haar creatieve input het marketingteam te versterken. Zowel op social media als bij het “finetunen” van de websites van AanZee en Villaxl heeft zij vele nuttige bijdrages geleverd. Qua kennis van de Nederlandse taal in al haar facetten was Maresa heer en meester, chapeau! We wensen haar veel succes met haar verdere carrière en bij het uitvoeren van haar plannen voor meer publicaties.”

 

Suzanne Peters, auteur

“Maresa komt met heldere ideeën voor een manuscript. Ze heeft me met diverse boeken geholpen wanneer ik even vast zat. Ook heeft ze een perfecte kennis van de Nederlandse taal en heeft ze er geen probleem mee om, indien nodig, wat extra taaladvies te geven.”

 

Lotte den Biesen, student Akademie Vogue

“Maresa beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en kan stijl- of spelfouten op een heldere manier uitleggen. Daarnaast komt zij met opbouwende kritiek die mij persoonlijk erg geholpen heeft.”

 

Bettina Haupt, HR-adviseur

“Ik heb Maresa altijd bewonderd om haar schrijftalent, scherpe blik, gevoel voor taal en spelling en de snelheid en het gemak waarmee zij schrijft. Wanneer ik zelf advies nodig heb bij het aanpassen van bijvoorbeeld mijn cv of het schrijven van een motivatiebrief, wend ik mij altijd eerst tot Maresa voor haar kritische blik. Zij weet stukken altijd weer in te korten en zo concreet mogelijk te maken. Ik vind het bovendien geweldig dat Maresa haar hart volgt en zich per januari 2015 fulltime is gaan richten op haar schrijfcarrière. Ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen om met haar samen te werken!”

 

Nicky Koopmans, Happyholon.nl

“Maresa heeft mijn tekst voor een video-pitch fijngeslepen. Zij wist precies waar het aan schortte en hoe ik mijn hele verhaal veel beter kon verwoorden in slechts een paar zinnen. Ze maakte mijn boodschap ‘to-the-point’, persoonlijk en helder.

Dat was niet alleen van belang voor mijn pitch op video, maar blijkt ook nog eens erg handig voor andere gelegenheden. Ik gebruik variaties op die videopitch regelmatig in gesprekken op netwerkevents of verjaardagen.

Wil je jouw verhaal ook in een korte (video-)pitch weergeven, laat Maresa je helpen!”

 

Stefan van der Wiele, Enterprise Mobility Blackbelt Solutions Professional Microsoft

“Maresa is iemand die de Nederlandse taal begrijpt en op prachtige manieren voor een klant kan laten spreken. In een advertentie, website of folder: Maresa zorgt voor een pakkende tekst. Samenwerken, eigenwijs, meedenken en getalenteerd; dat is wat Maresa omschrijft en uniek maakt!”