Social media

Vertel jouw verhaal via social media. Kies een pakket en ik help je. Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.

 

Pakket 1: basic

* Telefonisch overleg bestaande strategie
* Brainstorm
* Maximaal 1,5 uur
* Kosten: 60 euro

Ik denk met je mee over je strategie via social media en adviseer over de beste kanalen om je boodschap over te brengen. Op basis van je bestaande posts adviseer ik welke richting je het beste op kunt met je berichtgeving.

 

Pakket 2: uitgebreid

* Kennismakingsgesprek (telefonisch)
* Advies en opzet social media-kanalen
* Design kanalen (coverfoto’s & profielfoto’s)
* Eerste 10 berichten
* Kosten: 175 euro

We maken kennis en ik leer meer over wat je doet. Op basis daarvan geef ik advies over het inzetten van social media. Ik zet de kanalen voor je op en plan de eerste 10 berichten voor je in, zodat je een goede start maakt. Met de gegeven tips kun je zelf verder.

 

Pakket 3: service+

* Kennismakingsgesprek (telefonisch)
* Advies en opzet social media-kanalen
* Design kanalen (coverfoto’s & profielfoto’s)
* Eerste 10 berichten
* 2 berichten per week (vast bedrag per maand)
* Kosten: 150 euro + 125 euro p.m.

We maken kennis en ik leer meer over wat je doet. Op basis daarvan geef ik advies over het inzetten van social media. Ik zet de kanalen voor je op en plan de eerste 10 berichten voor je in, zodat je een goede start maakt. Voor een vast bedrag per maand (maandbedrag gaat in ná de eerste 10 berichten) onderhoud ik vervolgens je pagina’s, zoals Twitter, Facebook en Google+.

 

 

Let op: service+ is niet altijd beschikbaar. Er zijn maximaal 5 plekken hiervoor. Er moet net een plek vrij zijn om hier gebruik van te maken. Ik heb wel een uitgebreid netwerk waarin ik rond kan vragen of iemand anders je verder kan helpen.