Blogs en schrijftips

Of het nu gaat om creatief schrijven in het algemeen, over hulp bij solliciteren, schrijftips of leuke inspiratiebronnen; ik schrijf graag en veel en het liefst over alles. Hopelijk helpen mijn artikelen je!

 

Taal en boeken

 

 

Marketing

 

Kort

 

 

Solliciteren/werkgerelateerd

 

Inspiratie

———————-
Ik probeer met mijn blogs gevonden te worden. Waarom? Omdat, als je mij en mijn blogs met schrijftips en tips voor goede marketing vindt, je misschien denkt: hé, wat een leuk mens, die Maresa (dat ben ik ook). Als je dat denkt en je zoekt iemand om je te helpen bij je teksten, vertalingen of marketing, dan kun je me inhuren. Het is tenslotte leuk als je iets vindt waar je naar zocht, toch?

 

Schrijftips, taaltips, marketingtips

Ik geef ze allemaal. Ook inspireer ik je graag. Wil je meer over mij lezen? Kijk dan eens rond op deze website. Via mijn blogs leer je me al een beetje kennen. Mijn persoonlijke verhaal lees je hier. Wil je me als creatief brein hebben, bijvoorbeeld om mee te denken over een nieuwe reclame, (ludieke) marketingactie of -uiting? Neem dan contact met me op. Als je helemaal naar beneden scrollt op deze website vind je een overzicht van alle diensten.

 

Gezondergenieten.nl

Op gezondergenieten.nl blog ik wekelijks over gezonder leven. De website is een tegenhanger van help-suiker-is-de-duivel-sites en ongefundeerde paniekpagina’s. Geen onzin. Gewoon gezonder genieten.