Schrijven voor InfoNu

Sinds een aantal jaar schrijf ik artikelen voor InfoNu. Dit doe ik om meerdere redenen.

Tip: klik gelijk door naar ‘Artikelen schrijven voor InfoNu’ >>>

 

Kwaliteitsverbetering

Er zijn wat mij betreft veel artikelen op InfoNu die dan misschien wel correct zijn, maar het taalgebruik is vaak om te huilen. Dat kan beter! Ik schrijf dus mee om InfoNu een betere site te maken. Intussen zijn voor alle nieuwe artikelen de kwaliteitscontroles strenger dan ooit; een ontwikkeling waar ik erg blij mee ben.

 

Mijn ei kwijt

Als autodidact leer ik graag over uiteenlopende onderwerpen die me interesseren. Als ik die onderwerpen dan toch uitpluis, kan ik er net zo goed over schrijven. Het helpt mij om de stof beter te begrijpen, en ik help anderen met wat ik schrijf. Daarbij kan ik mij ei kwijt in recensies.

 

Verdiensten

Niet geheel onbelangrijk: ik verdien er geld mee. Niet veel, maar wel kleine bedragen die in de loop van de tijd steeds verder oplopen met het aantal artikelen dat ik schrijf. Lees hier meer over beginnen met schrijven voor InfoNu en wat je kunt verdienen. Ik ken mensen die het grootste deel van hun inkomsten uit schrijfwerk voor InfoNu halen omdat ze inmiddels al zoveel artikelen hebben geschreven. Je bouwt dus altijd extra inkomsten op, en die inkomsten nemen niet of nauwelijks af.

Interesse om zelf te schrijven voor InfoNu? Via deze link kun je je aanmelden.