Zo promoot je je boek [masterclass + kortingscode]

De moderne auteur moet zichzelf promoten. Niet dat uitgeverijen dat niet doen, maar bij de ene uitgeverij verloopt het vlotter dan bij de ander. Toen ik daarom BoekenBusiness online tegenkwam, besloot ik te kijken wat hun masterclass biedt aan gevestigde en nieuwe auteurs. 

banner-horizontaal_Maresa

 

Zo promoot je je boek – masterclass

Met de masterclass van BoekenBusiness worden zowel gevestigde als nieuwe auteurs aangesproken. Ik vond dit interessant. Zelf ken ik de mogelijkheden van social media, maar mijn boeken zijn geen bestsellers. Het is een uitdaging om je boek goed in de kijker te spelen. Maar… ben ik voor sommige tips niet te laat?

De tips over de sterke titel, commerciële cover en goede flaptekst zijn vooral handig voor als je je boek nog niet in de winkel hebt liggen. Op het moment dat je je al uitgegeven boek een boost wilt geven, krijg je met de masterclass wél meer inzicht in het benutten van je netwerk.

Ook interessant lijkt mij de informatie over hoe je een succesvolle boekpresentatie houdt en hoe boek en lezing elkaar versterken. Al met al denk ik dat de workshop interessant is voor bestaande auteurs, maar interessanter voor nieuwe auteurs. Ben jij dus iemand die ‘ooit’ een boek wil schrijven of ‘ooit’ zelf een boek wil uitgeven, dan is deze masterclass geschikt. Heb je een eigen bedrijf? Dan trek je de kosten af van de belasting. Het is namelijk een investering (die iets kleiner wordt door de kortingscode die ik van BoekenBusiness mocht gebruiken, maar alsnog een investering).

 

Wat houdt de masterclass verder in?

De masterclass is één dag, inclusief lunch en drinken. Meer informatie lees je hier.

 

Hoe werkt de kortingscode?

Meld je aan voor de masterclass en voer de code in bij het afrekenen.

 

Ja, dit zeg je allemaal alleen maar om er rijk van te worden. Met je code.

Nee, ik word er niet rijk van. Zou mooi zijn. 😉 Ik zeg nooit iets waar ik niet achter sta. Al zou ik er een miljoen voor krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.