Gratis e-book: Een bestseller schrijven voor Dummies

Begin dit jaar kreeg ik een vriendelijke e-mail van de auteur van Een bestseller schrijven voor Dummies. Nu het boek niet meer in gedrukte vorm wordt verkocht, wil Bart Van Lierde het gratis aanbieden via zijn website. Dat vind ik nog eens sympathiek!

De flaptekst van het gratis e-book.

De flaptekst van het gratis e-book.

 

Over Bart Van Lierde

Bart Van Lierde schreef sinds 2003 twaalf romans, waaronder De dief met duizend gezichten (jeugdroman), 160 kilo (psychologische roman) en Mokerslag (misdaadroman). Zijn debuut was historische fictie: Violist van de duivel. In 2009 kwam van zijn hand het boek Een bestseller schrijven voor Dummies uit. Deze biedt hij sinds 2015 gratis aan.

 
 

 

Over het gratis e-book

In het boek, dat bestaat uit vier delen, wordt het schrijfproces van een bestseller uit de doeken gedaan. Alle facetten van het schrijven van een roman komen naar voren: spanningsopbouw, karakterrevolutie, plot… zelfs de stap van manuscript naar uitgever komt naar voren. De paragrafen zijn kort en het boek heeft een praktische insteek.

Een bestseller schrijven voor Dummies is via Bol.com nog tweedehands te koop vanaf € 15,95. Lees je hem als e-book, dan doe je dat helemaal gratis.

Download hier Een bestseller schrijven voor Dummies >>>

Bekijk hier de website van Bart van Lierde >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.